WARDRUNA spiller i Djupvika torsdag (19/06)

WARDRUNA spiller i Djupvika torsdag (19/06)

Torsdag 19/06-2014 Trondheim Djupvika

 

WARDRUNA

 

Billettpris: 275,- + bill.avg.
Kun 300 billetter totalt i salg

 

Wardruna høster bred internasjonal annerkjennelse, og har den siste tida solgt ut både ærverdige Queen Elizabeth Hall i London og Riksscenen i Oslo, og er for tida aktuell med musikken i HBO-serien "Vikings". Torsdag gjør Wardruna en av sine få konserter, utendørs i de vakre omgivelsene i Djupvika i Trondheim.

Konserten er en del av Trondheim Vikingmarkeds årlige arrangement i Djupvika, men det er første gang det vil bli avholdt en konsert i et slikt format i Djupvika.

Trondheim Vikingmarked foregår i vakre, historiske rammer på Lade. Dit kommer både lokale og langveisfarende håndverkere som produserer brukskunst på vikingvis for å demonstrere teknikk og selge sine varer. Markedet har et rikt kulturprogram som spenner fra kamp med blankvåpen til perleverksted for barn, og ønsker så langt det er mulig å gjenskape et levende kaupang fra vikingtiden.