KYLESA spiller på Parkteatret torsdag (12/06)

KYLESA spiller på Parkteatret torsdag (12/06)

Torsdag 12/06-2014 Oslo Parkteatret

 

KYLESA
LAZER/WULF
JAGGED VISION

 

Billettpris: 270,- + bill.avg.
18 år leg

Dørene åpner kl. 20:00

 

Gjengen i Kylesa fra Savannah, Georgia er kjent for å blande sjangere, og er av den grunn vanskelige å sette i bås. Det eneste alle er enige om er at det låter sykt catchy og rått! Sjangere som stoner, psykedelia, doom og hardcore er til stede – og de klarer å gjøre det til sin helt egne unike miks. De albumdebuterte allerede i 2002, og innehar en kruttsterk diskografi. De er aktuelle med sitt sjette studioalbum, ”Ultraviolet”, som ble sluppet tidligere i år til fantastiske anmeldelser verden over. Torsdag spiller de på Parkteatret i Oslo med Lazer/Wulf og Jagged Vision som support!