UK SUBS – Oslo – John Dee

UK SUBS – Oslo – John Dee

Punklegendene gjester nok en gang Oslo, på samme sted som sist, John Dee.
Med seg har de nok en punklegende, selveste TV SMITH fra The Adverts, som varmet opp med sitt akustiske soloshow, hvor han dro både sine egne låter og klassiske Advertslåter. Litt merkelig oppvarming rent stemningsmessig, men Smith er en karismastisk fyr og leverte varene.

UK SUBS trenger neppe noen introduksjon etter å ha levert over 20 album og turnert verden rundt så og si non stop i 38 år! Vokalist Charlie Harper runder snart 70 men holder koken som juling fortsatt, og vasker gulvet med de fleste andre yngre frontmenn, og leverte nok en gang en energibombe av en konsert, med klassikere som CID, Endangered Species, Warhead, Barbie’s Dead med fler.

Oppmøte var mye bedre enn sist jeg så dem i Oslo, John Dee så bortimot ut til å nærme seg fullt. Det skal sies at konserten var vedig bra markedsført, som jeg la merke til i forkant, og folk kjente sin besøkdstid mye bedre enn de 30-ish som fant veien til Garage for noen få år siden. Good job!