VOLBEAT til Tons of Rock

VOLBEAT til Tons of Rock

 

VOLBEAT TIL TONS OF ROCK!

 

For ti år siden fikk danske Volbeat platekontrakt etter å ha solgt tusen eksemplarer av en demo de gav ut. I fjor solgte bandet ut Oslo Spektrum 3 måneder før konserten. I sommer headliner de Norges største rockefestival Tons of Rock.

Historien om Michael Poulsen og hans Volbeat kunne like gjerne vært skrevet av dikter og landsmann H.C. Andersen, for det er et moderne rockeeventyr man har kunnet bevitne i tiåret som har gått. Etter det kommersielle gjennombruddet med deres andre album "Rock the Rebel/Metal the Devil" har Volbeat opptrådt for millioner av mennesker, vunnet utallige priser både i og utenfor Danmark, og blitt tatt inn i varmen av legender som Metallica, Mercyful Fate, Napalm Death og Kreator. I Norge har Volbeat gått seiersgangen fra scener som John Dee og Betong til et utsolgt Oslo Spektrum, og nå altså Fredriksten Festning.

 Festivalsjef Svein Bjørge uttaler:

"Det å få selveste Volbeat til tidenes første Tons of Rock er selvsagt helt fantastisk! Volbeat er i dag et av verdens største rockeband, som sist de spilte i Norge solgte ut 9300 plasser i Oslo Spektrum, 3 måneder før konserten. Det viser hvor stort dette bandet har blitt, og forteller samtidig at Volbeat er et band som når langt utenfor det tradisjonelle tungrockpublikummet. Volbeat er rock for alle!"

Alle dem som elsker danskenes blanding av Elvis, Johnny Cash og heavy metal, har med andre ord en skikkelig festaften i vente når hitlåter som Sad Man’s Tongue, Fallen og The Garden’s Tale runger utover Halden til sommeren. Konserten er eksklusiv for Norge for 2014.

LINEUP ser slik ut pr dags dato:

TORSDAG 19 JUNI

VOLBEAT

 

FREDAG 20 JUNI

WASP
TURBONEGRO
GHOST
SOILWORK
TNT
OSLO ESS
BLACK DEBBATH
OBLITERATION
SILVER
THULSA DOOM
YEAR OF THE GOAT
ONE TAIL ONE HEAD
ALFAHANNE
REPTILIAN
+ TBA

 

LØRDAG 21 JUNI

SLAYER
ANTHRAX
SABATON
SEPULTURA
BACKSTREET GIRLS
JORN
KAMPFAR
AUDREY HORNE
PURSON
VANDERBUYST
RECKLESS LOVE
DEVIL
BLOODLIGHTS
WARP RIDERS
+ TBA