INFERNO FESTIVALEN drar til sjøs

INFERNO FESTIVALEN drar til sjøs

INFERNO OSLOFJORD CRUISE
Det japanske doom metal-bandet Church Of Misery vil være en del av en helt ny opplevelse på Inferno Metal Festival . Torsdag 17. april og fredag 18. kan du bli med bandet på sjøen i båten S / S Johanna . Dette er en tre timers tur i den vakre Oslofjorden hvor Church of Misery vil servere deg sine klassiske doom metal-hymner. Kun 100 billetter legges ut for salg hver av dagene.

CHURCH OF MISERY
Church Of Misery er et doom metal-band fra Japan som startet i 1995 . Deres doom metal kan beskrives som en blanding mellom Black Sabbath og de mer psykedeliske bandene fra syttitallet . Church of Misery er godt kjent for å lage sanger om serie- og massemordere . De har til og med laget en EP oppkalt etter den norskættede seriemorderen Dennis Nilsen . Deres nyeste album, «Thy Kingdom Scum», ble sluppet i fjor til strålende kritikker. En konsert med disse doomsterne på sjøen vil være en unik opplevelse ingen fans kan gå glipp av.

Eternal Terror tok seg en prat med pressesjef Runar Pettersen for å forhøre seg litt mer om denne unike konsertopplevelsen i Oslofjorden.

boat.jpg

En tre-timers båttur i Oslofjorden med det japanske doom metal bandet Church of Misery om bord. Hvordan i all verden kom dere på denne ideen?

Vi fikk et tilbud fra Sverre Rokseth som driver vinylselskapet Freshtea Records og også arrangerer arrangementer og konsert rundt i Asker, Bærum og Oslo. Han har fått til et samarbeid med Båtservice Sigthseeing. Dette har tidligere vært utprøvd på båten S/S Johanna med blueskonserter og en med Suspiria. Så det å få med Inferno var et naturlig steg videre og nå tar vi det til det fulle med blytung doom metal i Oslofjorden. Det er jo ganske så perfekt for alle utledningene som kommer til å få nyte vår fantastiske Oslofjord i godt selskap og med et metalband som soundtrack. To fluer i et smekk, som det så fint heter.

Blir det mer enn en tur?

Ja, brorparten av billettene gikk fort. Halvparten forsvant den første dagen. Så da bestemte vi vårs for at det er rom for å gjøre en dag to også. I skrivende stund har vi enda ikke lagt ut billetter, men dette blir altså på fredagen, og kun hundre billetter der også, så det anbefales å være kjapt ute.

Hvordan kan man sikre seg best for å få være med på denne once-in-a-lifetime turen?

Hive seg inn på Billettservice sine sider og bestille så fort som mulig. Ser noen av de som har vært reservert er lagt ut igjen, så det er fortsatt mulighet for torsdagen. Om disse er utsolgt når dette leses, så får man satse på en ny mulighet når fredagsbillettene legges ut. (Alle billettene til disse turene er i skrivende stund utsolgt).

ChurchofMisery_14.jpg

Valg av band, hvordan endte dere opp med Church of Misery?

Church of Misery er på turné og hadde uansett vært i Skandinavia i påska – og de hadde veldig lyst å spille på Inferno igjen. Vi er jo fan av bandet og hadde lyst å ha de tilbake, men vi syntes ikke vi kunne booke dem i år siden de ganske så nylig har spilt på Inferno og siden de skulle spille 4 konserter med Monster Magnet i Norge. Men så kom jo denne båtturen opp da, og da grep vi og de sjansen. Vi tror det kan bli ganske kult med deres type musikk ute i Oslofjorden. Så får vi bare håpe de ikke spiller så tungt at båten synker.

Hvordan blir det med servering og slikt om bord på S/S Johanna?

– Det blir naturligvis bar om bord i båten. Men vi skal også få til noe enkel servering. Nøyaktig hva er ikke helt avklart, men skal diskuteres på et møte med de som har ansvaret for båten nå førstkommende fredag. Så følg med på vår Facebook-side, så skal vi holde folk oppdaterte på nøyaktig hva man kan få kjøpt om bord på båten.

Hva kan du fortelle oss om denne båten? Den har sikkert en historie fra før av også.

S/S Johanna er en gammel seilbåt som ble bygd helt tilbake i 1892. Dermed er hun en av de eldste fartøyene vi har som er i bruk i dag. Hun ble engang i tiden kalt for det flatterende kallenavnet «Stor-Johanna», fordi hun var en av de største og flotteste skipene som var med i jaktefarten for hundre år siden. I senere tid har hun fått motor, ny rigg og flotte salonger. I dag blir hun brukt til å vise turister Oslofjorden og for å holde diverse selskaper. Så regner med hun gleder seg stort til å få besøk av Inferno-publikumet, for dette blir alt annet en kjedelig.

http://www.infernofestival.net