FJORDEN BABY! – Bodø – Sinus

FJORDEN BABY! – Bodø – Sinus

Over en time på overtid gikk Fjorden Baby! endelig på scenen i Bodø foran et glissent publikum. Ikke akkurat noe godt førsteuttrykk for en som aldri har sett dem før, men de hadde sine grunner. Både band og arrangør håpet nok at utsatt konsertstart ville gjøre at flere dukket opp, var det bare omtrent 60 personer tilstede i lokalet under konserten. Det merkes godt når det er så lite folk i et lokale som på øyemål så ut til å kunne ta oppmot 200. Til tross for dette virket det til at bandet gjorde så godt de kunne for å underholde de oppmøtte, og etter hvert som konserten skred frem steg også stemningen blant publikum. De få som var tilstede virket til å like det de så og hørte, og innen bandets største hit, Rasputin, kommer på er det godt med liv foran scenen. Etter en times spilletid gikk de av til stor applaus fra det lille publikumet. Når det gjelder lyden i lokalet under konserten overrasket også Sinus meg positivt. Et fint konsertlokale med god lyd, selv om det kanskje ble spilt litt i overkant lavt på starten av kvelden.