OMNIZIDE – Death Metal Holocaust

OMNIZIDE – Death Metal Holocaust

Omnizide er et svensk band som har holdt på siden 2005. Fram til 2010 gikk de under navnet Belzen og til tross for at tittelen på denne skiva er "Death Metal Holocaust", så er dette black metal. For det meste kan dette minne om en herlig mix av Dissection og tidlig Darkthrone. Det er jo to band som virkelig var gode og dermed skulle man jo tro at Omnizide også ville være bra. Noe de virkelig er. Helt nydelig faktisk. Vidunderlig god og variert black metal i mange forskjellige tempo og ondskapsnivå med en helt fantastisk produksjon og sound.

Vokalen er akkurat så ond som bare svenskene kan og det er selvsagt med på å dra skiva enda litt lengre opp. Nevnte jeg at Omnizide består av folk fra Craft og Avsky? Burde være mer enn nok til at fans sjekker ut skiva.

https://www.facebook.com/omnizide