ELVIS COSTELLO til Sentrum Scene (2/10)

ELVIS COSTELLO til Sentrum Scene (2/10)

Sentrum Scene – Torsdag 2. oktober
ELVIS COSTELLO
SOLO IN CONCERT

Legendariske Elvis Costello kommer tilbake til Oslo og Sentrum Scene! Også denne gangen i soloformatet som resulterte i den magiske konserten på samme scene i 2011.

En av Costellos store styrker er at han kan flytte seg mellom en rekke ulike sjangre, og det gjøres med stil. Han har i årevis bevist at han behersker det meste fra punk, new wave, pop, blues, jazz og country, og en hel del i mellom. I tillegg har han produsert plater for blant andre The Pogues og The Specials, og har jobbet med artister som Paul McCartney, Brian Eno, Lucinda Williams og Burt Bacharach. Sangene hans har blitt covret av artister som George Jones, Chet Baker, Johnny Cash, Roy Orbison, Dusty Springfield, Robert Wyatt, Charles Brown, No Doubt og Solomon Bruke for å nevne noen. Dette sier igjen noe om sjangerbredden til denne mannen.

Siste soloalbum er "National Ransom" som kom til kjempekritikker i 2010. Platen fikk bl.a. 4.5 av 5 av AllMusic: "(…) but that’s only a reflection of how National Ransom is a masterwork in the traditional sense: he’s summoned all his skills to deliver an album that summarizes his world view".

I september 2013 ga han, i samarbeid med The Roots, ut "Wise Up Ghost" til gjennomgående god kritikk. Mannen har med andre ord imponerende mange bein å stå på, men på Sentrum Scene får vi oppleve han solo!

www.elviscostello.com

Billetter i salg lørdag 15. februar kl. 10.00.

Bill. kr. 465,- + bill.avg.  Unummererte sitteplasser. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.