CARPATHIAN FOREST – Vi er hva vi er

CARPATHIAN FOREST – Vi er hva vi er

CARPATHIAN FOREST skal spille under BLASTFEST og i den forbindelse tok Eternal Terror skribent Karina Cifuentes kontakt med Daniel Vrangsinn for en liten oppdatering.

Hvordan ser du for deg at Norsk Black Metal kommer til å utvikle seg videre i fremtiden?

Jeg er ikke synsk så det aner jeg ikke.

Når skal dere gi ut ny plate og hvorfor tar det så lang tid?

Vi skal gi ut ny plate høsten 2014. Fordi vi vil lage en plate som setter standarden for black metal igjen. 

Skal Carpathian Forest forstsette å spille samme type black metal,  eller er det noen fare for at dere tar bandet til ukjente, musikalske farvann i fremtiden?

Carpathian Forest har alltid tatt musikken til ukjente musikalske farvann og alle platene er utrolig diverse samtidig som man med en gang kan høre at det er Carpahian Forest i det øyeblikket man setter på en skive. Særpreget vårt akter vi selvsagt å beholde, men vi kommer som alltid tidligere å fortsette å utvikle musikken og innføre nye dimensjoner. Med andre ord vil vi som vi alltid har vært – oss selv. 

CarpathianForest_2.jpg

Hva er den fjerneste opplevelsen dere har hatt på turne?

Når du spiller i Carpathian Forest så er hvert øyeblikk en bisarr opplevelse. Vi er unike mennesker med mange unike øyeblikk. Det er helt umulig å plukke ut en spesiell opplevelse blandt de mange gale øyeblikkene vi har vært i gjennom. 

Har du en favoritt Carpathian Forest sang? Hvorfor er den din favoritt?

Jeg har alltid hatt The Northern Hemisphere fra Black Shining Leather som min favoritt Carpathian Forest låt. Den er så utrolig stemningsfull og mektig.

Hva er dine forventinger når det gjelder en ny norsk festival som Blastfest?

Håper det blir uformelt og trivelig slik enkelte festivaler pleide å være før de ble for store. Jeg tror det blir bra!

Hva er dine fremtidige planer?

Spille inn ny plate. Det er hovedfokuset til bandet i år. Vi har masse bra materiale samlet opp etter så mange år med stillhet. Vi skal gjøre en jævlig bra plate. Det er vår plan. 

Noen kaller deres musikken for Suicidal Black Metal andre for Misanthropic Black Metal, hva synes dere om denne typen kategorisering?

Folk kan kalle oss hva de vil egentlig. Vi er verdens eneste Carpathian Forest. Et helt unikt band som ikke ligner på noen andre band. Vi er hva vi er.

https://www.facebook.com/carpathianforest