TNT spiller på Rockefeller lørdag (18/01)

TNT spiller på Rockefeller lørdag (18/01)

Lørdag 18/01-2014 Oslo Rockefeller

 

TNT
NITERAIN

 

Dørene åpner kl. 20:00
Billettpris: 320,- + bill.avg.
18 år leg

 

Den klassiske TNT-besetningen er tilbake! Tony Harnell, regnet som en av rockens fremste vokalister, er nå tilbake i TNT sammen med en av verdens mest respekterte gitarister Ronni Le Tekrø, og trommeslager Diesel Dahl. En etterlengtet gjenforening er nå endelig en realitet, og vi gleder oss stort til konsert på Rockefeller i kveld! I 2014 feires 25-årsjubileumet til det legendariske albumet ”Intuition”. Sammen med høydepunkter derfra kan du forvente deg klassikere som “Seven Seas”, “10.000 Lovers (in one)”, “Listen To Your Heart”, “My Religion”, “Everyones A Star” m.fl. Dette blir også releaseparty for utgivelsen av jubileumskonserten med Trondheim Symfoniorkester, som slippes på DVD og CD i slutten av januar. TNT er klare til å levere et dynamittshow!

Med som support er NiteRain! Skulle du opplevd Sunset Strip på 80-tallet, sier du?! Vel, dette er det nærmeste du vil komme her i Oslo. Et band som har som misjon å gjenopplive rock´n´roll slik den kun ble spilt på det glade 80-tall. Disse gutta har glam og glitter i årene, og rocker ræva av de fleste, samtidig som de spiller gitar på nakken mens de tar på seg leppestiften. Legendariske LA Guns likte Niterain så godt at de tok med bandet på Europaturné i fjor. LA Guns´ lillebror NiteRain har helt klart det som skal til for å eyeliner´n til å renne og spandexen til å revne. Debutalbumet ”CrossFire” er ute nå!