ALICE COOPER til Odderøya (4/6)

ALICE COOPER til Odderøya (4/6)

ALICE COOPER ER BEKREFTET SOM SPECIAL GUEST UNDER AEROSMITH-KONSERTEN PÅ ODDERØYA I KRISTIANSAND 4. JUNI!

Meterologene har spådd en varm sommer, og vi trodde den ikke kunne bli varmere med Aerosmith på blokka. Vi tok feil. Gudfaren av Shock Rock, Alice Cooper, er nå bekreftet som special guest når Steven Tyler & co står på scenen på Odderøya i Kristiansand. Dette blir Aerosmiths eneste stoppested i Norge sammen med Alice Cooper. Aerosmith regnes som et av verdens største rockeband, men har utrolig nok besøkt Norge kun én gang – og det helt tilbake i 1993!

Alice Cooper har hatt en enorm betydning for rockens utvikling og han omtales ofte som grunnleggeren av den musikalske sjangeren "Shock Rock". Hans sjokkerende sceneshow, som alltid bygges opp med teatralske, sjokkerende og nervepirrende elementer, har for øvrig inspirert andre artister som Lady Gaga, Marilyn Manson, Kiss, Slipknot, Wasp, Ozzy Osbourne og Turboneger.

Allerede i 1969 signerte Alice Cooper med band sin første platekontrakt, og det med selveste Frank Zappa. Zappa ga ut deres tre første album og med albumet og låta "School’s Out" kom suksessen. Låta gikk til topps på listene i England. Neste hit, "Billion Dollar Babies" sikret 1. plassen på verdens viktigste salgsliste, Billboard 200 i 1973 og med dette etablerte Alice Cooper seg som en verdensstjerne. Hvem glemmer vel låter som "Poison", "No More Mr. Nice Guy", "Hey Stoopid" og "He’s Back", låter vi alle kan synge med på og som uavhengig av generasjonstilhørighet vekker minner. Det er ikke rart Alice Cooper har opptrådt i nesten 40 år og solgt millioner av album. At det norske folk elsker denne mannen, ja, det har vi bevitnet tidligere. Hans kommende opptreden på Odderøya 4. juni vil utvilsomt glede mange musikkfans her i vårt langtstrakte land.

 

KJØP BILLETTER, KLIKK HER!