SHINING spiller på Parkteatret torsdag (09/01)

SHINING spiller på Parkteatret torsdag (09/01)

 Torsdag 09/01-2014 Oslo Parkteatret

 

SHINING
HONNINGBARNA
INSENSE

 

Dørene åpner kl. 20:00
Billettpris: 250,- + bill.avg.
18 år leg

 

Shining er kjent for å være et forrykende liveband, men denne kvelden deler de scene med ingen ringere enn de unge og fyrrige Honningbarna, som for tiden er store favoritter til prisen for beste live-band på Norges nye musikkpris P3 Gull. Det er ingen tvil om at denne kvelden vil bli stående som en live-kveld uten like i lang tid fremover! Support for kvelden er også Insense.

Shining returnerte nylig fra sin turné i Europa sammen med The Ocean, hvor Kerrang! ble mektig imponert og ga dem 4/5 for konserten på Damnation Festival i Leeds. I USA gjorde Shining vel så stort inntrykk, og Time Out New York skrev ‘blisteringly intense’ og ‘polished yet off-the-wall alt-metal that can come off like a Nine Inch Nails – King Crimson mash-up.’