KRYPTOS til Inferno

KRYPTOS til Inferno

 

KRYPTOS TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2014

 

Helt fra India kommer thrasherne i KRYPTOS til INFERNO METAL FESTIVAL 2014. Deres musikk kan beskrives som tradisjonell heavy metal blandet med aggresjonen til 80-talls thrash metal. Om du liker metal av den gamle skolen så er definitivt KRYPTOS noe for deg.

Tidligere annonserte artister er DIMMU BORGIR, WATAIN, HATEBREED, TULUS, SIGH, IMPIETY, BLACK WITCHERY, ORANSSI PAZUZU, FLESHGOD APOKALYPSE, TRISTANIA, NECROS CHRISTOS, ROTTING CHRIST, A STORM OF LIGHT, GLITTERTIND, MYSTIFIER, KAMPFAR, SYN:DROM og ALFAHANNE.

 

Kryptos.jpg

 

KRYPTOS

For 16 år siden i Bangalore i India startet Kryptos opp som et tradisjonelt heavy metal-band. Med stor innflytelse fra den aggressive delen av 80-tallets thrash metal skapte bandet sitt eget lydbildet. Kryptos har til nå utgitt tre skiver, hvor den siste kom i 2012 og het «The Coils of Apollyon» utgitt på AFM Records. Albumet fikk strålende kritikker, deriblant 10/10 i Outburn Magazine. Kryptos har også spilt en rekke oppvarmingsjobber for storheter som Iron Maiden og Testament, i tillegg til å være det første bandet fra India til å spille et fult sett på Wacken Open Air. Inferno Metal Festival 2014 blir deres første besøk til Norge og vi ser frem til en solid dose med old school thrash metal. Konserten presenteres i samarbeid med Rikskonsertene som en del av deres kulturutvekslingsprogram med India.

https://www.facebook.com/KryptosIndia