MINDGRINDER – Trondheim – Fru Lundgreen

MINDGRINDER – Trondheim – Fru Lundgreen

På grunn av konsertkræsj og endringer i spilletider og valg av humørsprederne i Laserguys fremfor det mer tekniske på Fru Lundgreen, gikk jeg glipp av Aeon Throne og Irr denne kvelden på Fru Lundgreen. Litt synd egentlig, for jeg hadde virkelig fra til å få sett Aeon Throne, ett av Drammens mest spennende extreme metal band i levende live igjen. Dessverre gikk det ikke denne gangen, og jeg kan ikke annet enn å beklage til Aeon Throne og Irr. Jeg rakk derimot akkurat å komme meg inn døra før kveldens hovedband Mindgrinder gikk på scenen.

Har opplevd dem live en gang tidligere. På John Dee under Inferno, mener jeg å huske. Åtte eller ni år siden kanskje. Mener også å huske at det var godt med folk nede på John Dee under konserten. Det var dessverre ikke tilfellet her på Fru Lundgreen. Det var skuffende lite folk. Det var tydelig at folket hadde valgt litt hyggelig julegrindcore denne kvelden fremfor mer teknisk metal fra Aeon Throne, Irr og Mindgrinder. Fordelen med at det var lite folk var at man så bandet godt uansett hvor man stod eller satt.

Mindgrinder spiller en mix av death metal og thrash metal. Riffene er av det mer avanserte slaget og de sitter løst. Personlig liker jeg best når bandet drar mest mot thrashen, men liker også alt det andre de gjør. Det er godt hørbart og veldig bra gjennomført. Dette er dyktige folk, uten tvil og det fikk de vist på den lille scenen på Fru Lundgreen. Synd det ikke var flere til stede som fikk nytt konserten.