SHORT SKIRTS – Trondheim – Blæst

SHORT SKIRTS – Trondheim – Blæst

Må ærlig innrømme at hodet slet med å forstå denne konserten da jeg ble fortalt om den. Et lite surf/punk/rock-band fra Trondheim skulle spille på Blæst på en helt vanlig arbeidsdag? Her blir det tynt med folk tenkte jeg på vei. Bitene falt dog raskt på plass da jeg kom frem til Blæst. Det hadde gått meg hus forbi at det har kommet en ny og mindre scene ved den første baren i andre etasje. Eller i hvert fall velger jeg å tro at den aldri har vært der før, da jeg strengt tatt har vært der nok ganger til å burde ha lagt merke til den. Uansett lovte alt plutselig mye bedre, spesielt med tanke på at det allerede var stappfullt foran scenen.

Så kom Short Skirts på, og det virker som om denne gjengen har bygd opp en større fanbase enn jeg hadde sett for meg. Folk sang med, og det med god grunn. Bandets egen beskrivelse av musikken, garasjerock ispedd gammel surf og punk, passer bra og det var definitivt en minneverdig seanse med god stemning hele veien. I så måte litt synd at denne konserten ikke var på en dag hvor flere folk kunne oppdaget bandet, men for oss som var der, noe som primært betød studenter slik det så ut, var det vel verdt en litt tung arbeidsdag dagen derpå.