KRISIUN – Black Force Domain re-release

KRISIUN – Black Force Domain re-release

"Black Force Domain" er debutskiva til de brasilianske brødrene i Krisiun. Den kom ut første gang i 1995 på det lille brasilianske undergrunnsselskapet Dynamo Brazilie. To år senere kom den ut på tyske Gun Records men det er først nå den er skikkelig tilgjengelig for verdensmarkedet.

Dette er enkelt. Dette er pur kaotisk brutalitet. Dette er så kaotisk at jeg kan skjønne om enkelte mener at det høres ut som tre brødre som ikke helt er på samme bølgelengde. Er enig om at det kan høres ut som om de ikke spiller samme låta en gang. Når du trodde kaoset var på sitt verste, så kommer gjerne Moyses Kolesne inn med en gitarsolo fra helvete og gjør det hele…ja. Du skjønner tegninga. Mer kaos. Sånn er det hele tiden.

Jeg anmeldte denne skiva for første gangen for ni år siden, men jeg merker at jeg liker den bedre nå og jeg er mer imponert nå over hvor gjennomført kaotisk denne skiva er. Har jeg modnet eller er jeg blitt gal? Det er vel et spørsmål du ikke vil finne var på her og nå. Sjekk ut «Black Force Domain» selv og finn ut om du også er gal.

Da jeg anmeldte «Black Force Domain» for ni år siden, skrev jeg følgende: På Black Force Domain er Krisiun rått, brutalt, kjapt som i helvete og absolutt ikke en eneste melodiøs tone å spore noensteds. Gutta er selvlærte og satser alt på at det skal være hardt og raskt. Slitsomt i lengden blir det, men i små doser er det jævla bra. Eneste låta som har et noenlunde gjenkjennelig refreng er tittellåta Black Force Domain. Ellers er det kaotisk nok til at de aller fleste ikke finner noe gjenkjennelig i låtene. Det beskriver plata like godt i år som dengang. Mer er det vel ikke nødvendig å si om den saken.

http://www.krisiun.com.br/

http://www.centurymedia.com/