KAMPFAR til Inferno 2014

KAMPFAR til Inferno 2014

 

KAMPFAR TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2014

 

Norske KAMPFAR er klare for INFERNO METAL FESTIVAL 2014. Med nytt album i 2014, kalt «Djevelmakt», er kultbandet KAMPFAR klare til å vise krefter når de entrer scenen på John DEE under Indie Recordings Label Night. Bandet markerer også sin 20 års lange karriere og vi ser frem til å høre klassikere fra tidløse skiver som «Mellom skogkledde aaser», «Fra underverdenen» og «Kvass». Fyll opp ditt horn med mjød og få med deg KAMPFAR under INFERNO METAL FESTIVAL 2014!

Tidligere annonserte artister er DIMMU BORGIR, HATEBREED, TULUS, SIGH, IMPIETY, BLACK WITCHERY, ORANSSI PAZUZU, FLESHGOD APOKALYPSE, TRISTANIA, NECROS CHRISTOS, ROTTING CHRIST, A STORM OF LIGHT, GLITTERTIND og MYSTIFIER.

KAMPFAR

2014 markerer Kampfars 20 års jubileum og samtidig er bandet klare med et nytt album og konsert på Inferno Metal Festival 2014. Kampfar startet opp fra askene til black metal-bandet Mock da det tok slutt i 1994. Med mer folkemusikkinspirerte melodier og tekster om norrønt mytologi fant Kampfar sitt eget sound i den norske black metal-scenen. «Djevelmakt» er bandets sjette album og viser et band som er mer vital enn noe gang – noe de vil bevise på John DEE under klubbdagen til Inferno Metal Festival 2014. Kampfar er en del av Indie Records Label Night

http://www.kampfar.com