HATEBREED til Inferno

HATEBREED til Inferno

HATEBREED TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2014

Amerikanske HATEBREED er nå klare for INFERNO METAL FESTIVAL 2014. Bandet startet opp i 1994 og har med årene bygget opp en dedikert og enorm fanskare som vet å sette pris på bandets enorme energi og aggresjon. Bandet ga ut tidligere i år deres nyeste opus, «The Divinity of Purpose», som viser at bandet er fortsatt like vitale i dag som tidligere og vil garantert gjøre det varmt under neste års INFERNO METAL FESTIVAL.

Tidligere annonserte artister er DIMMU BORGIR, TULUS, SIGH, IMPIETY, BLACK WITCHERY, ORANSSI PAZUZU, FLESHGOD APOKALYPSE, TRISTANIA, NECROS CHRISTOS, ROTTING CHRIST, A STORM OF LIGHT, GLITTERTIND og MYSTIFIER.

HATEBREED

Hatebreed startet opp tilbake i 1994 i Connecticut, USA. Bandets musikk kan beskrives som en heftig blanding mellom thrash metal og hardcore punk. Selv beskriver bandets frontmann, Jamey Jasta, deres musikkstil som Celtic Frost Hardcore. Men deres sjette skive, som kom ut tidligere i år, kalt «The Divinity of Purpose», er Hatebreed klare for å komme tilbake til Norge og vise krefter nok en gang.

Hatebreed skal spille på Rockefeller fredag 17. april. Billetter legges ut for salg i dag.

INFERNO KICK OFF 2014
Lørdag 1. februar 2014 inviterer vi nok en gang til vårt årlige kick off party hvor alle band som skal spille på Inferno Metal Festival 2014 vil bli presentert. Som vanlige lover vi en heidundrende fest du ikke vil gå glipp av. Band som spiller denne kvelden er GEHENNA, HARABALL, SULPHUR og SO MUCH FOR NOTHING.

INFERNO METAL FESTIVAL 2014 – April 16. – 19.
4 dagers festivalpass, dagsbilletter (tors-lør) , klubbpass (onsdag)og billetter til Kick Off er nå til salgs på www.billettservice.no

WWW.INFERNOFESTIVAL.NET