Årets Juleblot på Kolbotn

Årets Juleblot på Kolbotn

Sounds of Unity inviterer nok en gang til Juleblot på Kolbotn! 

Det skjer lørdag 7. desember! 

 

Stikkordene for kvelden er rock, punk, pirater, pølser og pils! 

I tillegg kan vi love både både kos og hygge og mange kjente! 

 

De som spiller opp til dans denne kvelden er ingen ringere enn: 

 

BERSERK BASTARDS
CANOON
AKTIV DØDSHJELP

 

Dette blir en helkveld for unge og gamle og de midtimellom, for alle som liker konserter og hygge og for alle som finner fram til Kolbotn! Vi har bar med øl, vin og cider i tillegg til pølser, brus og kaffe, og vi tar både kort og kontant. Serveringen varer helt til kl 01.30 så det er ingen grunn til bekymring! 

Vi holder som vanlig til i Sal 4 på Kolben, med egen inngang på baksiden ved brygga til Kolbotnvannet. Den eneste muligheten til å få med seg dette på er å møte opp med en hundrings i døra, som åpner kl 20.00. ID 18 år! 

Det er ikke ofte Berserk Bastards spiller live med full servering, men det gjør de altså denne kvelden! Sammen med Canoon fra Kølabonn og punkbandet Aktiv Dødshjelp ligger dette an til en skikkelig julefest! 🙂 

 

 

SOUNDS OF UNITY JULEBLOT I SAL 4, KOLBEN

Berserk Bastards/Canoon/Aktiv Dødshjelp

Lørdag 7. desember 2013

CC 100,-

KL 20.00 – 01.30

ID 18 ÅR!! 

 

Se også vår EVENT på facebook! https://www.facebook.com/events/447646535340170/