Vinn billetter til Ghost-turneen!

Vinn billetter til Ghost-turneen!

 

 
VINN BILLETTER TIL GHOST TURNEEN

Det svenske hardrockbandet Ghost fikk glitrende anmeldelser for albumet Infestissumam da dette ble sluppet tidligere i år og singelen "Year Zero" ble mye spilt på P3. Til uka legger bandet ut på norgesturné og spiller i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Samtidig slippes re-utgivelsen av Infestissumam; Infestissumam Redux, i et begrenset opplag på dobbel CD. I tillegg til originalalbumet inneholder denne utgaven én tidligere uutgitt låt og EP-en If You Have Ghost. Sistnevnte består av coverlåter som alle er produsert av Dave Grohl, samt en liveversjon av singelen Secular Haze. If You Have Ghost EP slippes også i et begrenset opplagt på vinyl. Norsk slippdato for begge utgivelsene er 25. november. Se Noiseys ‘Papaganda’ om bandet HER! 

Delta i konkurransen HER!