MINDGRINDER til Trondheim (30/11)

MINDGRINDER til Trondheim (30/11)

Zone Metal Night Live

MINDGRINDER

+

IRR

+

AEON THRONE

Trondheim – Fru Lundgreen

30. november 2013

C.C. NOK 120,-

20 år leg plikt

 

**Zone vil gjerne dedikere dette arrangementet til minne om Hans Magnus Møllersen som nylig gikk bort i en tragisk ulykke. En kjærnekar, hyppig konsertgjenger og engasjert arrangør**

MindGrinder (Notodden) er tilbake med ny skive, "Prop Agenda". Det er hele 8 år siden bandet slapp "Riot Detonator" og det har vært litt stille rundt bandet – noe vi regner med nyslippet vil endre på! Death/Thrash av beste merke her folkens!

www.facebook.com/MINDGRINDERNORWAY

IRR (Trondheim) har det også vært stille fra en stund, mye pga uforutsette utfordringer. Men denne trioen gir seg ikke. Ny skive er straks klar og bandet er gira på å stå på scenen igjen! Bandet var også vinner av Wacken Metal Battle Norge 2009. Her snakker vi tung, teknisk ekstremmetal!

www.facebook.com/pages/Irr/101199043276338

AEON THRONE (Drammen) er et ungt og lovende ekstremmetal-band i retning f.eks Keep Of Kalessin. Selv om bandet kun har en EP å vise til på skivefronten, har AT representert Norge i 2011-utgaven av Wacken Metal Battle og har fått spille support for en del kjente navn. Vi gleder oss til å se dem igjen!

www.facebook.com/pages/Aeon-Throne/148890245154724