MYSTIFIER til Inferno

MYSTIFIER til Inferno

 
MYSTIFIER TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2014

 

Det blir brasiliansk black metal når MYSTIFIER kommer til Norge. Bandet startet opp helt tilbake i 1989 og har siden den gang spredd ondskap med klassiske skiver som «Wicca» og «Göetia». Det er også disse to albumene bandet vil spille fra når de nå kommer til Norge for første gang.

Tidligere annonserte artister er DIMMU BORGIR, TULUS, SIGH, IMPIETY, BLACK WITCHERY, ORANSSI PAZUZU, FLESHGOD APOKALYPSE, TRISTANIA, NECROS CHRISTOS, ROTTING CHRIST, A STORM OF LIGHT og GLITTERTIND.

 

MYSTIFIER

Mystifier var et av de første og beste black metal-bandene fra Brasil. Vi må helt tilbake til 1989 da bandet ble stiftet og de ga ut sin første demo kalt «Tormenting the Holy Trinity». Når de nå 25 år etter kommer til Norge for første gang skal bandet holde en helt spesiell konsert hvor de kun spiller låter fra deres to første album; «Wicca» og «Göetia». Dette vil bli en opplevelse av de sjeldne – der vi får servert kompromissløs, rå og upolert black metal i sin reneste form.

http://www.mystifier.com.br