OBLITERATION – Black Death Horizon

OBLITERATION – Black Death Horizon

Obliteration er Kolbotns store death metal stolthet. Jeg drister meg til å si at de er Norges stolthet også, for det er i skrivende stund ingen andre norske death metal band som når opp til det nivået OBLITERATION har. Bandet har med sitt nyeste album «Black Death Horizon» bevist at de har evnen til å dra deg som lytter tilbake til de glade 90-åra da death metal betydde mer enn bare fart, tøffe riff, høyest mulig BPM og trigging av trommer.

Obliteration ble dannet tilbake i 2001 og «Black Death Horizon» er bandets tredje fullengder. Jeg storkoste meg med den forrige skiva kalt «Nekropsalms», men har vel i ærlighetens navn ikke satt meg nevneverdig inn i debuten «Perpetual Decay». Jeg skal gjøre noe med det med en gang for Obliteration er vel verdt all den lyttetid de får. De er innom det meste som er bra innenfor sin genre i tillegg til at de drar inn litt punk, litt rock og en hel haug med attitude. Jeg kan ikke få skamrost bandet og denne skiva nok og håper sekseren er bevis nok på at dette er 17. mai hver dag.

http://www.facebook.com/obliterationofficial

http://www.facebook.com/indierecordings