GLITTERTIND til INFERNO 2014

GLITTERTIND til INFERNO 2014

 

GLITTERTIND TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2014

 

Glittertind er klare for Inferno Metal Festival 2014. Det norske bandet er plateaktuelle med «Djevelsvart» som vil være ute for salg 22. november. Bandet vil holde sin konsert under vår klubbdag som en del av Indie Recording Night på John DEE.

Tidligere annonserte artister er DIMMU BORGIR, TULUS, SIGH, IMPIETY, BLACK WITCHERY, ORANSSI PAZUZU, FLESHGOD APOKALYPSE, TRISTANIA, NECROS CHRISTOS, ROTTING CHRIST og A STORM OF LIGHT.

GLITTERTIND

Glittertind ble først startet som et enmannsband i 2001. Inspirert av Norges vakre natur og folketradisjoner ble vårt land hyllet i form av metal-versjoner av tradisjonell folkemusikk som «Mellom bakkar og berg» og vår gamle nasjonalsang «Sønner av Norge», i tillegg til eget komponert materiale. Vikinghistorie og gammel norsk kultur ble brukt som tekster og inspirasjon til musikalsk stemning. Nå har Glittertind blitt styrket til hele seks menn og sammen er de klare med et flunkende nytt album ved navn «Djevelsvart». Skiva har høstet strålende kritikker og ble valgt som månedens album i Scream Magazine. Glittertind er dermed klare for å spille på Inferno Metal Festival for første gang!

www.glittertind.net