GRAVEYARD spiller på Byscenen torsdag (14/11)

GRAVEYARD spiller på Byscenen torsdag (14/11)

Torsdag 14/11-2013 Trondheim Byscenen

 

GRAVEYARD
SPIRITS OF THE DEAD

 

Dørene åpner kl. 20:30
Konsertstart kl. 21:00

Billettpris:
310,-

 

Graveyard er Sveriges tøffeste rockeband i 2013, og med Grammis og P3 Guld på repertoaret besøker svenskene Byscenen i Trondheim for en hårete og rifftung kveld, med Spirits of the Dead som suuport. I fotsporene til band som Cream, Pentagram, Blue Cheer, Black Sabbath, Rush og The Doors følger Göteborg-kvartetten etter med bred beinstilling, Marshall-stack, Rickenbacker-bass, evige bluesskalaer og lange, feite hårlokker.  Bandet har i løpet av det siste året slitt asfalt og spilt over 100 spillejobber på to kontinenter, under både eget flagg og som support for Motörhead, Iron Maiden og Deep Purple.

Supportband for kvelden er Spirits of the Dead, som er kritikerrost verden over og blant annet kåret til innehaver av en av årets beste rockelåter av prestisjetunge Classic Rock Magazine. I USA har albumet Rumours of a Presence allerede høstet god kritikk. Som MetalSucks sier; “Crunchier than Captain Crunch’s sugarcoated corpse. And when so much crunch meets stoner-groove bar rock, it’s a recipe for fucking greatness!"