MONSTER MAGNET til Oslo i januar

MONSTER MAGNET til Oslo i januar

 
Monster Magnet på Parkteatret 23. januar!

Vi er svært begeistret over å kunne presentere et av tidenes største stonerrock band en så intim scene som Parkteatret. Dette blir legendarisk!

Monster Magnet var med på å definere stonerrock som sjanger med albumene "Spine of God" og "Dopes to Infinity", og har fått millioner av rockehuer til å danse og drømme seg bort gjennom 24 særs produktive og supersoniske år. Med mr. Spacelord Dave Wyndorf og hans fortellinger fra omgang med ymse rusmidler i front, backet av tonnevis med ekko, klanger og tunge gitarer. Gruppa har spredd sin psykedeliske stoner-rock til gitarsultne sjeler siden tidlig nittitall og har et lass med gromlåter. Negasonic Teenage Warhead! Powertrip!! Space Lord!!! Ord blir overflødige…

Ledet av den uforlignelige stoner-helten Dave Wyndorf, ble bandet dannet i 1989 i New Jersey. Musikalsk er de et resultat av deres begeistring for metall, punk, space rock og psykedelia, og de definerte på mange måter en ny genre. Monster Magnet ble først kjent da de varmet opp for storheter som Aerosmith, Metallica, Rob Zombie og Marilyn Manson. Men i 1995 fikk de sin egen plass i musikkhistorien med albumet Dopes To Infinity og dens massive debut singel Negasonic Teenage Warhead, og gutta ble selv internasjonale superstjerner.

https://www.facebook.com/monstermagnet
http://www.youtube.com/artist/monster-magnet