TRONDHEIM METALFEST 2014 Kick Off + trippel releasefest

TRONDHEIM METALFEST 2014 Kick Off + trippel releasefest

 
TRONDHEIM METALFEST 2014 KICK OFF 

+

BABY SNAKES + ENDOGENIC + CAPILLARY

Dørene åpner: kl. 20:00 | Første band: kl. 21:00
Pris: 150,- + avgift

Da er tiden endelig kommet! I mars 2014 feirer Trondheim Metal Fest sitt 5 års jubileum og sparker denne kvelden i gang nedtellingen til neste års festival med et stappfullt program og annonsering av de 10 første bandene! Det vises konsertvideoer fra tidligere år med bl.a. Gojira, Hatebreed, Napalm Death, Anaal Nathrakh, Sylosis, Fleshgod Apocalypse, HAIL!, m. flere. Det skal loddes ut festivalbilletter og merchandise. Men ikke nok med det, hele 3 band spiller denne kvelden og det er 3x plateslipp når Baby Snakes, Endogenic og Capillary skal sørge at stemningen virkelig når takhøyder denne fredagen. PS! Det blir kun lagt ut 150 billetter, du er herved advart! Ehh…invitert!

BABY SNAKES

Plateaktuelle Baby Snakes er hjertebarnet til gitarist Trond Holter, kjent fra bl.a. Jorn, Wig Wam, Dream Police og sammen med bassist Bernt Jansen (Wig Wam), vokalist Christian Klykken (Podium) og trommis Magnus Galguften er de nå klare for å infiltrere musikknorge med sin karakteristiske, westerninspirerte hard rock. De slapp nylig albumet "Gunslingers" til gode kritikker og dette blir releasekonserten deres i Trondheim. Er du fan av band som Lynyrd Skynyrd, Iron Maiden, Black Stone Cherry, Guns N´ Roses, AC/DC og Metallica anbefaler vi deg å høre igjennom albumet minst en gang, da dette er fengende hard rock av den virkelige gode sorten!

http://facebook.com/babysnakesofficial
video: http://youtu.be/auFqMaMuIgo

ENDOGENIC

Vinnerne av årets Trondheim Metal Fest: Band Battle ble Endogenic fra Trondheim, og det med med god grunn! Bandets tekniske og ikke minst brutale groove er vanskelig å ikke la seg imponere av, i tillegg til vokalist Fredrik Sommervold´s bestialske scream vokal. Her registreres inspirasjoner som Slipknot, Lamb Of God, Behemoth og Meshuggah, hvilket tilsier at lista ligger deretter. De slipper denne kvelden sin første EP "Fireball" og de som har sett bandet live før, vet at dette blir en heftig opplevelse. Til dere som fortsatt har til gode å se Endogenic live, dette er kvelden du bør sjekke de ut, vel møtt!

http://facebook.com/Endogenicband
video: http://youtu.be/khIYEEYYwvA

CAPILLARY

Ta en lytt på et av bandets låter, hvem skulle tro at disse gutta er 16-17 år gamle?! De spiller rævva av de fleste som er dobbelt så gamle og er ikke redde for å vise det. Med band som Gojira og Mastodon som de store inspirasjonskildene sees det et band i en spennende utvikling og ikke minst fulle av rå energi, både på scenen og på plate. Capillary slipper også denne kvelden sin andre EP "The Red Cord" og er sultne etter å vise frem sitt nye materiale. "Uforskammet dyktige kids" var tittelen på Adressa´s konsert på årets Trondheim Calling. Kom selv og opplev akkurat hvor "uforskammet" gode disse unge gutta er!

http://facebook.com/CapillaryBand
video: http://youtu.be/wk9180BKU1c