ROTTING CHRIST til Inferno 2014

ROTTING CHRIST til Inferno 2014

ROTTING CHRIST TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2014

Greske ROTTING CHRIST er bekreftet til INFERNO METAL FESTVIAL 2014. Bandet startet helt tilbake i 1987 og har gitt ut hele 11 album. Deres nyeste skive, «Kata Ton Daimona Eaytoy», kom ut tidligere i år og er intet mindre enn et mesterverk. Det blir extreme metal på sitt beste når bandet nå vender tilbake til Norge.

Tidligere annonserte artister er DIMMU BORGIR, TULUS, SIGH, IMPIETY, BLACK WITCHERY, ORANSSI PAZUZU, FLESHGOD APOKALYPSE, TRISTANIA og NECROS CHRISTOS.

ROTTING CHRIST ble etablert helt tilbake i 1987 og er kjent for å være det første black metal Bandet fra Hellas. Etter 26 år er bandet et av de som har holdt det gående lengst uavbrutt innenfor hele black metal-genren. De har gitt ut en rekke album som i dag blir ansett som klassikere, som de tidlige black metal-skivene «Thy Mighty Contract» og «Non Serviam», samt 90-tallets mer gotisk-pregete «A Dead Poem». Bandet har ikke tapt seg over alle disse årene, men har tvert i mot utviklet seg i en ny retning med album som «Theogonia» (2007) og «AEALO» (2010), som leder opp til årets episke og mørke «Kata Ton Daimona Eaytoy».

www.rotting-christ.com

INFERNO METAL FESTIVAL 2014 – April 16. – 19.
4 dagers festivalpass og klubbpass (onsdag) er nå til salgs på www.billettservice.no

WWW.INFERNOFESTIVAL.NET