TRISTANIA til Inferno 2014

TRISTANIA til Inferno 2014

 
TRISTANIA TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2014

Norges gothic metal-pionerer TRISTANIA er klare for INFERNO METAL FESTIVAL 2014! Bandet har holdt det gående siden midten av 90-tallet og har nylig gitt ut deres syvende album kalt «Darkest White». Dette er symfonisk gothic metal på sitt aller beste.

Tidligere annonserte artister er DIMMU BORGIR, TULUS, SIGH, IMPIETY, BLACK WITCHERY, ORANSSI PAZUZU og FLESHGOD APOCALYPSE.

TRISTANIA

Tristania regnes som en av pionerene innenfor gothic metal-scenen i Norge. I likhet med mange andre innenfor samme sjanger, som Theatre of Tragedy, The Sins of thy Beloved og Dismal Euphony, kommer også Tristania fra vestlandet. Der har de funnet sin egen stil ved å blande gotisk musikk med tyngden til doom metal, samt symfoniske elementer og kontrasten mellom brutal growling og vakker kvinnelig vokal. Tristiania er nå ute med deres syvende mesterverk kalt "Darkest White", og er klare for å spille på Inferno Metal Festival for annen gang.

Tristanias trommeslager Tarald Lie Jr. forteller:

Vi gleder oss veldig til dette. Det er en helt spesiell følelse å spille for et fullsatt Rockefeller, slik det var sist gang. Dette blir vår første Oslo-konsert på nesten fire år, så jeg håper og tror folk kjenner sin besøkelsestid.

Hva kan publikum forvente seg av Tristania-konserten?

Publikum kan se fram til et 100% tent band med en solid ny plate i bagasjen, som vi er veldig stolte av, og som vi kommer til å presentere en del sanger fra, i tillegg til eldre materiale.

Hva gleder du deg personlig mest til?

Inferno-atmosfæren.. og øyeblikket når vi går av scenen etter å ha spilt fletta av oss selv på festivalen.

 

http://www.tristania.com