STEEL PANTHER til Rockefeller (17/2)

STEEL PANTHER til Rockefeller (17/2)

 
Rockefeller – mandag 17. februar
STEEL PANTHER

Spreading the Disease Tour

 

SteelPanther_Euro_14.jpg

Steel Panther har for lengst erobret verden med sin misjon om å spre hardrock og herpes. Med sitt vanvittige repertoar og show av sjeldent staselig karakter, nyter de anerkjennelse fra både fans og presse verden over.

 

Slik annonserer de sitt Norgesbesøk; "Everyone’s favourite hair metal band are coming back", og vi er selvfølgelig svært stolte og fornøyd med at dette ekslusive Norgesbesøket igjen legges til Oslo og Rockefeller.

Bandet består av Michael Starr (vokal), Satchel (gitar), Lexxi Foxx (bass) og Stix Zadinia (trommer).
I Tyskland ble deres debutalbum "Feel The Steel" kåret til beste debutalbum under Metal Hammer Awards – det sier jo sitt. Andrealbumet, "Balls Out", har også møtt fantastisk mottakelse og i høst oppsumerer de karrieren så langt og presenterer to nye låter med samleren "Greatestits".
Sammen er de altså dynamitt, og de leverer satirisk, penis-orientert sjåvinisme i beste hair-metal-stil: Med bleket hår og trutmunn, iført spandex strategisk plassert foran vindtunnell!

Sist de besøkte Oslo og Rockefeller ble billettene revet vekk. Musikknyheter ga konserten 10 av 10 og Pyro på NRK P3 ga bandet følgende karakteristikk; …Steel Panther TROSS ALT et av verdens største og beste band.

Dette blir en kveld for historiebøkene.

www.steelpantherrocks.com

Billetter i salg onsdag 16. oktober kl. 10.00

Bill. kr. 270,- + bill.avg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.