FLESHGOD APOCALYPSE til Inferno 2014

FLESHGOD APOCALYPSE til Inferno 2014

 
FLESHGOD APOCALYPSE TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2014


FLESHGOD APOCALYPSE er et italiensk teknisk death metal-band som ble dannet i 2007. De har nylig utgitt deres tredje album som har fått tittelen «Labyrinth». Et episk konseptalbum fylt opp med symfonisk og teknisk extreme metal på sitt aller beste. Dette er noe du ikke vil gå glipp av på INFERNO METAL FESTIVAL 2014!

Tidligere annonserte artister er DIMMU BORGIR, TULUS, SIGH, IMPIETY, BLACK WITCHERY og ORANSSI PAZUZU.

FLESHGOD APOCALYPSE

Fleshgod Apocalypse begynte som et teknisk death metal-band, men fant fort sin egen stil ved å legge flere symfoniske elementer inn i musikken. Bandet fikk fort et godt rykte på seg for sin unike blanding av stilarter og ble en favoritt både blant fans og kritikere. Fleshgod Apocalypses tredje album er nå ute på Nuclear Blast og ingenting ser ut til å stå i veien på deres ferd mot verdensherredømme. Musikken kan beskrives som kompleks, brutal, symfonisk og gjennomført til fingerspissene. Anbefales til fans av Septicflesh og Nile, samt band som Dimmu Borgir og Anorexia Nervosa.

www.fleshgodapocalypse.com