NORBIKERS øker konsertaktiviteten

NORBIKERS øker konsertaktiviteten

NORBIKERS øker sin konsertaktivitet denne høsten og vil kjøre arrangement hver fredag fra og med september. Det er fortsatt en del ledige plasser for band som har lyst til å spille og her kommer et lite infointervju med daglig leder Tor Ivar og lydboss/bookinggeneral Rueben Smith om hva de kan tilby som konsertsted, kontaktinfo og mer.

Vi begynner rett og slett med litt historie, fortell litt om dere som konsertplass, hvor lenge har dere drevet og hvordan startet det hele?

Norbikers ble startet som MC-klubb i 2002, men ble deretter avviklet i 2007. Som følgende av dette ble det bestemt å drive stedet som ett øvingslokale og konserthus med da rock & metal som hovedinteressene. Oppstarten bestod av kun 3 band, og har utviklet seg til det ettertraktede øvingslokale som det er i dag.

Hvor lenge har dere hatt metallkonserter?

Metalkonserter har vi arrangert helt siden oppstarten.

Hvilket publikum sikter dere mot? Ønsker dere å skape en spesiell generell profil?

Styret består av en rekke musikkelskere av den tyngre garde, så å sikte til noe annet klientell enn det vi liker selv er utenkelig. Her er det rock og metal som er og alltid kommer til å være i fokus.

Hvilken aldersgrense opereres det med, selger dere bare drikke eller også mat?

Det er 20 års aldersgrense, og dessverre intet kjøkken. Her er det musikken som skal forbrennes (Selvom det finnes pizzasjappe rundt hjørnet).

Hva med kapasiteten på konsertstedet?

Vi har en totalkapasitet på 100 personer

nb01.jpg

Hva skal til for at et band skal få spille hos dere?

Vi er stadig på utkikk etter band som vil spille, så send oss gjerne en e-post på norbikersbooking@gmail.com da det er der all booking forekommer.

Hvis du kunne satt opp en drømmekveld hos dere, hvem skulle stått på scenen og hva ville du kalt arrangementet?

Styret består av 3 musikkelskende ildsjeler, og vi er dypt uenige om dette spørsmålet, hehe.

Hvordan kan man holde seg oppdatert på konsertene dere stiller i stand?

Alt blir av arrangementer blir lagt ut og oppdatert via vår facebookgruppe. Vi har også en hjemmeside som er i produksjon som er klar til 1 oktober.

Hvilke kanaler bruker dere til å promotere?

Blir som sagt facebook, den kommende nettsiden, og vi kommer til å stille med plakater for kommende arrangementer fremover. Samt satser vi på å få brukt diverse forum for å formidle budskapet.

En kritisk ting for folk som ikke er kjent med stedet; hvordan finner man fram til dere, og hvor kan man forhåndskjøpe billetter?

Her trenger man ingen billetter, det er gratis inngang!

Norbikers er lokalisert rett ovenfor kværnerbyen, i Konowsgate 67b. Enkleste fremgangsmåten er 34, 70, eller 74 bussen og gå av på kværner holdeplass. Deretter følger man gata 100 meter ned til inngangen til ett autolakkeringsfirma hvor man da følger samme bygget til enden og siste døra nederst på parkeringsplassen finner man inngangen.

Det er planlagt faste konserter de to siste fredagene i hver måned hos Norbikers. Hvordan blir disse arrangementene? Blir det mange band hver kveld?

Vi kommer til å satse fullt ut på konserter hver fredag i måneden f.o.m. september og utover. Vi er fortsatt på booking stadiet, men pleier å ha mellom 3 og 4 band pr arrangement.

nb03.jpg

Hvilke band er dere spesielt på utkikk etter?

Alt innenfor Hard Rock/Black/Death/Doom/Thrashmetal etc etc er hovedmålet for Norbikers. Altså metal to the bone! Og dirty rock n roll!

Hvordan kan band som ønsker å spille hos dere kontakte dere og eventuelt sende inn demo?

Hardcopies tar vi vel ikke imot men send gjerne demoer eller forespørsler på mail til norbikersbooking@gmail.com

Og til slutt; hva kan dere tilby bandene i form av utstyr og backstagefasiliteter?

Vi stiller med full backline. Trommesett PA Topp/Amp Mic osv. Om man skulle ønske noe utenom det vanlige er det bare å kontakte oss. Full backline kan sendes via e-post til de som lurer.

Har vel ingen offisiell backstage, men vi har oppholdsrom hvor utstyr får stå uberørt og band kan forberede seg før evt konsert.

 

Ledige datoer pr akkurat nå er:

6.09
13.09
20.09
27.09
11.10
25.10

 

Norbikers på Facebook