DIMMU BORGIR til Inferno 2014

DIMMU BORGIR til Inferno 2014

16. til 19. april 2014 braker det nok engang løs med INFERNO METAL FESTIVAL 2014. Vi presenter stolt de første artistene til neste års utgave, som er den fjortende i rekken. Denne gang byr vi på de norske gigantene DIMMU BORGIR med sin storslåtte symfoniske black metal, japansk avantgardist extreme metal med SIGH, et av klodens med aggressive black metal-band med amerikanske BLACKWITCHERY, de norske kultlegendene i black metal-bandet TULUS og helt fra Singapore kommer IMPIETY for å legge Oslo i ruiner.

Dimmu Borgir

1Et av Norges største og mest suksessfulle band er DIMMU BORGIR – en velfortjent posisjon de har fått med over tyve års hardt arbeid. Bandet har tusenvis av fans fra hele verden og vunnet en mengde priser, deriblant flere ganger Spellemannsprisen og Alarmprisen, samt den internasjonale Metal Hammers Golden Gods Award. De har headlinet store festivaler som Wacken Open Air og Bloodstock Open Air og fylt opp Oslo Spektrum sammen Kringkastingsorkesteret. DIMMU BORGIR har tidligere opptrådt på Inferno Metal Festival med stor suksess i 2002, og det er på høy tid at bandet nå vender tilbake med et episk konsert du sent vil glemme.
http://www.dimmu-borgir.com

 

 

 

Sigh

1Japanske SIGH ga ut sitt debutalbum på Euronymous sitt plateselskap DeathlikeSilence helt tilbake I 1993. Bandet er som kultband å regne og blir kreditert som Japans første black metal-band. Siden den gangen har SIGH gitt ut en mengde kritikerroste skiver som «Hail Horror Hail» og «Gallows Gallery»,og senest i fjor ga de ut den så flotte «In Somniphobia» på Candlelight Records. De er nå i gang med oppfølger «Graveward», som vil komme ut i løpet av 2014. SIGH ga fra seget av de virkelig store høydepunktene under Inferno Metal Festival 2007, og vi ønsker de mer enn velkommen tilbake igjen hvor de denne gang vil spille på en av våre klubbscener på onsdag 16. april.

https://www.facebook.com/pages/SIGH-official-page/227550909275

 

 

Black Witchery

1

Det blir amerikansk black metal når et av tidenes mest aggressive band, BLACK WITCHERY, inntar Inferno Metal Festival 2014. Bandet står for noen av tidenes mest blasfemiske og bestialske album, deriblant «Desecration of the Holy Kingdom», «Upheaval of Satanic Might» og «Inferno of Sacred Destruction». Vi garanterer at du vil føle deg misbrukt etter å ha opplevet BLACK WITCHERY live. Du er herved advart; dette er Ikke for sarte sjeler. Dette er black metal på sitt absolutt råeste.

http://blackwitchery.darkhorizon666.com

 

 

 

 

Tulus

1

TULUS er en av tidlige norske black metalbandene og ga ut sin første demo allerede i 1993. Etter flere solide albumet ble bandet nedlagt i 2000, og bandmedlemmene gikk over til å danne Khold. Bandet reiste seg fra askene i 2007 og gjorde en fantastisk tilbakekomst på Inferno i 2008. I dag er de fortsatt aktiv og ga ut «Olm og bitter» i fjor.

Bandet er nå klare for å nok engang heise flagget på Inferno Metal Festival som den eneste konserten i Norge i 2014.

https://myspace.com/tulusofficial

 

 

 

 

Impiety

Helt fra Singapore har vi black death thrash metal-bandet IMPIETY – et band som har holdt det gående helt siden 1990. Vi snakker her brutale saker som kan gi selv de mest hardbarka bakoversveis. Er du klar for ren og skjer fandenivoldsk extreme metal på Inferno Metal Festival 2014, så er IMPIETY bandet for deg. Bandet har en mengde klassiske album

bak seg, som «Skullfucking Armageddon» og «Kaos Kommand 696». Samt nyere kritikerroste utgivelser som fjorårets «Ravage& Conquer» og en EP som kom i år kalt «The Impious Crusade».

http://www.mightyimpiety.com