DREAM THEATER til Oslo (21/2)

DREAM THEATER til Oslo (21/2)

Legendariske Dream Theater inntar Oslo Spektrum fredag 21. februar neste år. Forventningene kan ikke være annet en store når gigantene ankommer hovedstaden og storstuen Oslo Spektrum. Bandet er dessuten aktuelle med sitt tolvte album, som slippes i slutten av september.

BILLETTER I SALG: mandag 26 . august, kl 09:00

I snart to tiåar har amerikanske Dream Theater vært ett av den progressive metallens desidert største stjerner. Helt siden John Petrucci, John Myung och Mike Portnoy avsluttet studiene ved den anerkjente musikkskolen Berklee College i Bosten, har gruppen høynet det tekniske og musikalske nivået innen genren. Petrucci har mottatt en rekker utmerkelser for sine gitarferdigheter, og han er blitt utnevnt til en av verdens raskeste og mest tekniske gitarister. 


Når Dream Theater slipper sitt tolvte album i september, har de en imponerende salgssuksess i ryggen. Med over ti millioner solgte plater og en hengiven og dedikert fanskare, har bandet etablert en viktig og influerende posisjon i musikkhistorien. Deres liveshow understreker bandets utholdenhet og musikalsk eksellens. Hver Dream Theater-konsert får sin egen, unike låtliste, og at man blir trollbundet og imponert over bandets briljans, ja, det kan vi love!