BUNKER 2013

BUNKER 2013

BUNKER er en av Norges ferskeste metalfestivaler som i år blir arrangert for andre gangen. BUNKER ble til da nyheten om at HOLE IN THE SKY la inn årene for et par år siden og derfor er festivalen lagt til slutten av august. I fjor ble det kræsj mellom Bunker og en annen nyvinning, Beyond the Gates i Bergen, men i år har de hver sin helg.

BUNKER arrangeres på Parkteatret i Oslo, et konsertlokale med en publikumskapasitet på 500. Selve bygningen ble oppført så langt tilbake som i 1871/1872. Det var opprinnelig et kinolokale og navnet Parkteatret komm først i 1922, da den første store ombygningen fant sted. Parkteatret Kino ble drevet som kommunal kino frem til 1991 og i 2002 ble driften overtatt av Grünerløkka Kulturhus som deretter gjennomførte den siste store ombygningen. I 2005 ble Parkteatret Scene og Parkteatret Bar åpnet og i dag eies huset av Fegerstens stiftelse for komponister og musikere.

Det er Neseblod Records som står bak BUNKER og dette blir en helg for metalfolket og av metalfolket. I fjor spilte åtte band fordelt på to dager, mens i år er festivalen utvidet til tre dager og lineup har økt til 13 band.

Det meldes fra Bunkerleiren at det begynner å bli lite festivalpass igjen, så her må man handle raskt om man vil ta turen.

Bunker_13_poster.jpg
 

 

Billetter:

FESTIVALPASS: NOK 1090
DAGSPASS ALLE DAGER: NOK 450

www.billettservice.no and in the Neseblod shop.

 

Overnatting:

Scandic Vulcan er festivalhotel og ligger fem minutters gange fra Parkteatret.

Enkeltrom: NOK 750
Dobbeltrom: NOK 1030

Ekstra seng: NOK 200

 

Program:


Torsdag 22. august:

INTEGRITY
KOLDBRANN
INFERNÖ
CONDOR

Fredag 23. august:

DJEVEL/NETTLE CARRIER
SCHIZO
DESTRÖYER 666
URFAUST
ISVIND


Lørdag 24. august:


KHOLD
HORNA
AURA NOIR
NIDINGR
NEGATIVE PLANE

 

https://www.facebook.com/events/486853564673316/?fref=ts