NEGATIVE APPROACH – Oslo – John Dee

NEGATIVE APPROACH – Oslo – John Dee

HAUST er et band jeg har hørt mye om, men aldri sett, og knapt hørt. Sikkert litt rart til å være en pønkentusiast fra hovedstaden, men man kan da vel for faen ikke få med seg alt heller. Knall energi, bra oppmøte forran scena og interessant musikk som det slo meg at det lønner seg å ha litt kjentskap til i forkant av en konsert. Stort mer er det ikke å si om den saken.

Sist Hardcore veteranene i Negative Approach gjestet Oslo var det for et fullstappet Revolver, noe som kanskje var noe av årsaken til at de ble flyttet opp fra gulvet og til lillescena i Rockefeller-komplekset. OH WELL, man får gjøre det beste ut av det.
Oppmøtet var ikke det samme denne gangen, til tross for at det var Fredag, måtte det allerede nokså negativt innstilte bandet nøye seg med et lokale halvfullt av slappe sløvinger som såvidt nikket litt annerkjennende til  brutale nihilistiske klassikere som "Nothing", "Evacuate", "Ready To Fight", "Can’t Tell No One" og "Tied Down". Coverlåt repertoaret har ikke forandret seg noe siden Total Recall-skiva, og de liret av seg "Chaos" (The 4-Skins), "Borstal Breakout" (Sham 69) og til undertegnedes store glede besto ekstranummeret (som de av en eller annen grunn mente at publikum fortjente) av "Never Surrender" (Blitz).
Oppskriften var det samme som sist, og det var lite å si på energien på bandet.
Bassisten er omtrent verdens tøffeste selvom han har tatt nisseskjegget siden sist, og utstrålingen til John Brannon er nok til å kue selv den gladeste optimist, akkurat slik som det skal være.

FUCK POSITIVE HARDCORE!