FEET-PUNK – Trondheim – Lobbyen

FEET-PUNK – Trondheim – Lobbyen

Feet-Punk er alltid moro live og derfor var det ikke så vanskelig å bestemme seg for å ta turen ned til Lobbyen denne fredagkvelden. Litt punk har alle godt av og ettersom jeg var dødssliten etter å ha gjennomført min første hele arbeidsuke på godt over et halvt år, var punk det eneste jeg hadde lyst på. Det var et band til på plakaten, men der følte jeg ikke engang for å sjekke ut hva var en gang i forkant. Navnet var Eaters.

Vel nede på Lobbyen fikk jeg vite av ¾ av Feet-Punk at de skulle starte, noe som for så vidt passet meg utmerket. Mindre tid å vente på moroa og kortere tid til jeg kunne finne senga mi. Litt venting ble det likevel, da trøndere er som trøndere pleier å være; jævla trege med å komme ut. Dette medførte et par kalde før bandet endelig gikk på scenen.

En god del skåling, mye skitprat mellom låtene og morsomme tekster i kjapp punkdrakt, der har du Feet-Punk. Slik var det denne kvelden også. Ingen nye låter, vi har hørt alt før, men moro er det «læll». Merkelig nok ble det aldri noe liv inne i Lobbyen denne kvelden. Bandet gjorde sitt, men med noen få hederlige unntak, var publikum helt dødt. Smilene satt løst, men det blir ikke mye liv av det. Skuffende.

Etter en kort pause inntok Eaters scenen og jeg innså raskt at dette ikke var noe for meg. Kan ikke annet enn å beklage, men denne typen musikk finner jeg ikke interessant i det hele tatt. Sorry Eaters.

Jeg la merke til noe merkelig og det var at på Feet-Punk var det mest folk foran scenen i begynnelsen og så ble det mindre og mindre utover konserten, mens da Eaters spilte, var det motsatt. Der var det lite i begynnelsen og mest utover i konserten. Faktisk mer der enn det noen gang var på Feet-Punk. Det var merkelig fordi at alle jeg pratet med likte Feet-Punk og mislikte Eaters. Spørs om det var mange skap-Eaters til stede som ikke turte si sannheten. Jeg brydde meg vel egentlig ikke så mye. Jeg var trøtt og gikk heim til senga mi.