IMPALERS – Power Behind the Throne

IMPALERS – Power Behind the Throne

Dansk thrash metal sier jeg og du tenker sikkert Artillery. Vel, det er flere gode thrash band der nede. Impalers er et av dem. Bandet ble startet opp i 2007. De har to demoer på samvittigheten og «Power Behind the Throne» er deres debutalbum. Stilen er småskitten kjappriffthrash med masser av soloer og kuleste ting i et herlig sammensurium. Nærmeste sammenligningsband må bli Blood Tsunami.

Det er ingen eksplosjon i nyvinninger vi får med denne skiva. Det er stort sett ting vi har hørt før, men det er jækla bra gjennomført og spesielt drivet gutta har klart å få til gjennom hele skiva, er imponerende. Det smitter fort over til rockefot, headbanging og humør og da kan man ikke klage på en dritt.

http://www.facebook.com/Impalers