BIGBANG – Trondheim – Samfundet – Storsalen

BIGBANG – Trondheim – Samfundet – Storsalen

Når en har sett et band spille konserter en håndfull ganger tidligere vet en hva en går til, og det skal mye til før en får noen virkelige overraskelser. Men etter den akustiske seansen som BigBangs forrrige show i Trondheim var gleder undertegnede seg til å se dem i sin fulle pomp og prakt denne kvelden. Sist jeg så dem var det torsdag, nedtonet og akustisk på Byscenen, denne gangen var det lørdagskveld, full fest og elektrisk i Storsalen.

Bandet leverte som vanlig varene, men de kunne kanskje kortet ned på noe av det mer instrumentelle. Likevel ble en utsolgt storsal vitne til snaut to timer med allsang og feststemning der bandet tråklet seg gjennom en set-liste med publikumsfavoritter som for eksempel Girl In Oslo, Wildbird og Welcome To The Mountains, samt flere mindre kjente og nye låter. Til og med lyden var faktisk tålelig bra denne kvelden, til tross for at Storsalen er notorisk kjent for å være vanskelig å skru bra lyd i. Alt i alt en meget fin kveld.