NUCLEAR OMNICIDE – The Presence of Evil

NUCLEAR OMNICIDE – The Presence of Evil

"Thrash is Back" serien til meksikanske EBM Records er kommet til utgave nummer 26. Denne gangen er det finske Nuclear Omnicide og deres debut «The Presence of Evil» det handler om.

Her får vi en blanding av Bay Area og den svenske thrash metall scenen iblandet litt teutonisk thrash. Det er heftig og for det meste ganske oppjaget tempo. Skiva begynner bra, men det meste faller igjennom ved at det er mye fyllmasse og reprodusert thrash som vi alle har hørt for mye av. Det er ingen originalitet i musikken. Vokalen er utydelig og monoton. Riffene er varierende kjappe og med mer groove og gjentakende i låt etter låt. Trommene er slik man kan forvente men kanskje det som gjør at låtene faller igjennom. Låtene er dessuten generelt for svake og etter noen runder i spilleren, mistet i alle fall jeg interessen for hva dette finske bandet holdt på med.

https://www.facebook.com/NuclearOmnicide

http://www.ebmrecords.com/