KVELERTAK – Trondheim – Byscenen

KVELERTAK – Trondheim – Byscenen

Kvelertak er et band jeg alltid har gledet meg til å se live, men etter å ha sett dem spille de samme sangene et uvisst antall ganger begynte det hele å virke litt vel innøvd, og konsertene ble mer og mer like. Mistforstå meg rett, de har alltid levert varene live, men de hadde hatt godt av å ha flere låter å velge mellom.

Og nettopp det hadde de denne kvelden. Med et nytt fantastisk album ute, og en set-liste bestående av en god blanding "gammelt" og nytt, lå alt til rette for at dette kunne bli en fet kveld, og det ble det. Moshpiten var der fra første låt av, det ble stagedivet og crowdsurfet, publikum sang tidvis for full hals, låtene satt som en kule og lyden var bra. Det var nesten som å se dem live for første gang igjen, og nok en gang forsto jeg hvorfor bandet nyter suksess både i Norge og resten av verden.