Heftig split-konsert med Highland Glory og Frail Grounds

Heftig split-konsert med Highland Glory og Frail Grounds

Lørdag 25. Mai er dagen du må sette av! Vi inviterer til en heftig split-konsert med Highland Glory og Frail Grounds! Over 2 timer med heavy, progressiv og melodiøs metall! Frail Grounds er aktuelle med debutskiva ‘The Fields of Trauma’ og promoterer denne, og Highland Glory feirer både 10 års jubileum samt første konsert med ny besetning!

Ta med deg selv, kjæreste, venner og familie og start sommeren med en heftig konsertopplevelse sammen med oss!

Inngang: 150,- (kjøpes i døra)
Aldersgrense: 20 år
Sted: Gamla, Oslo

—-
Frail Grounds ga ut ‘The Fields of Trauma’ i 2012, og har fått meget bra anmeldelser både i Norge og europeiske medier. En massiv og dynamisk skive med mye variasjon og elementer, og dette tar de med seg opp på scena. Siste konsert i Oslo var releasekonserten på Gamla August ifjor, og dette ble en kjempeaften de gleder seg til å gjenta!

http://www.facebook.com/frailgrounds
http://www.frailgrounds.com/

—-
Highland Glory har gitt ut tre album worldwide; "From The Cradle To The Brave" (2003), "Forever Endeavour" (2005) og "Twist Of Faith" (2011), og de har turnert i Norge, Sverige og Tyskland, i tillegg til supportjobber for større artister og band som Fish og Kamelot. Denne konserten på Gamla markerer både bandets første konsert på nesten to år, 10 års jubileum for debutalbumet, og sist men ikke minst debutopptreden med ny besetning!

http://www.facebook.com/highlandglory
http://www.highlandglory.com/