MÅKESKRIK med ekstra scene og 4 nye band

MÅKESKRIK med ekstra scene og 4 nye band

I år kjører vi en liten vri på festivalområdet og utvider med en liten ekstrascene! Her vil det foregå flere mindre og mer intime konserter i tillegg til programmet på hovedscenen. Vi starter opp med å slippe fire band til den lille scenen – to av dem fra Kristiansand!

GATEBRIGADEN
Fra mørkeste bibelbeltet springer fem sinte unge menn, ladet med krasse tekster og blytunge rytmer. Gatebrigaden serverer dystopisk hardcore og sterke meninger med kollektivt engasjement. I februar slapp de sin første EP og på livescenen beskrives som "en tankevekker servert som et spark i trynet"!
Olaf Furniss fra Clash Magazine skrev følgene om Gatebrigadens konsert under Sørveiv 2012:
«… They certainly deliver a testosterone-fueled set, fronted by a mustachioed singer who looks like a Mexican pimp, with part-growl/part shouty vocals which would give mere mortals laryngitis if they tried singing like that at home.»

EVAN SELEVEN
Evan Seleven var første norske band uten kontrakt eller full-lengder som ble bedt offisielt av SXSW om å spille i 2007. De har vært spillelistet på p3 med sin første EP, spilt land og strand siden den gang og også vært på turné med Ash da de gjestet Norge. Etter en del utskiftninger fremstår de nå som en thight og eksplosiv trio –  med gull i bagasjen! Herlig indierock til folket!

LUCKY MALICE

Dette Haldenbandet stinker av ekte kvinnelig hemningsløshet og spilleglede. I løpet av ni år har det blitt mange konserter, og de kaprer stadig nye rockehjerter med den melodiøse punkrocken sin. Forvent deg en heftig dose av energisk grunge, rock og punk med klare 90-talls referanser!

GÖTTEMIA
Tja, hva skal man si? Göttemia har vært ute noen vinternetter før. Bandet har hentet inspirasjon fra store navn som Ramones, Sonic Youth, Turbonegro og mye mye mer – pakket inn i en sjuskete punkepakke. Du må i alle fall lete lenge i buskene for å finne noen mer fornøyelig usmakelige og klammere østfoldgutter en dette her. Må oppleves! 

VI SLIPPER FLERE ARTISTER SNART!

For mer informasjon:
www.maakeskrik.no / http://www.facebook.com/maakeskriket