Trondheim Calling dobler publikumskapasiteten

Trondheim Calling dobler publikumskapasiteten

Trondheim Calling dobler publikumskapasiteten og flytter til den beste tomta i by`n.

 

Etter tre år med utsolgt festival, har vi bestemt oss for at vi må ta konseptet et skritt videre. Med over doblet kapasitet blir Trondheim Calling live 2014 arrangert på den beste tomta i by`n.

Trondheim Calling Live ble arrangert for første gang i januar 2011, og har hatt sin hovedbase på Byscenen og Brukbar i Trondheim sentrum. Festivalen har vært helt utsolgt hvert år,I fjor utvidet vi også til en tredje festivaldag som ble avholdt på Solsiden, også denne med fulle hus fra første konsert.

Tiden føles moden for å utvikle konseptet rundt festivalen og konferansen videre, og på Solsiden og i Østbyen fant vi den scenetettheten vi er ute etter for å skape en intim festivalfølelse.

Trondheim Calling Live 2014 kommer til å huse over 10 scener og totalt 100 konserter på scener som Verkstedhallen, Dokkhuset, Løkka og Blæst, samt andre klubber og provisoriske scener i nærheten. Vi lover en spennende skattejakt hvor publikum skal få oppdage nye steder, nye lyder og nye miljø med veldig kort avstand mellom opplevelsene. Det blir plass til godt over 2000 publikummere pr dag! Endelig plan over scener blir offentligjort til høsten. Den østre delen av Trondheim sentrum er en bydel under veldig spennende utvikling, hvor det allerede er mange profesjonelle helårsarrangører og kulturlivet generelt er i voldsom vekst.

Vi gleder oss til å være en del av denne utviklingen og ser fram til nytt år med festival og konferanse!

Vi ønsker å benytte anledningen til å takke Byscenen og Brukbar/Supa for fantastisk bra vertskap de tre siste årene!