GAMA BOMB – The Terror Tapes

GAMA BOMB – The Terror Tapes

Gama Bomb er et band jeg ikke har ofret for mye tid tidligere, men nå hadde jeg bestemt meg for å sjekke ut hva bandet erg ode for. Ny skive kalt «The Terror Tapes» er ute og nå skal den til pers.

Det første som slår meg er vokalen til Joe McGuigan. Den er for det meste veldig lik den vokalen Bobby «Blitz» Ellsworth fra Overkill har. Men innimellom er den litt lik Joey Belladonna fra Anthrax og den tidligere Candlemass vokalisten Messiah Marcolin. Han har akkurat samme måten å synge på som de to første og han uttaler alle ordene like klart som det Bobby gjør. Det eneste som er litt ulikt, er at McGuigan ikke når like høyt opp som det Bobby gjør hele tiden. Han er der oppe stort sett hele tiden, men i noen partier faller han litt lavere og drar inn mer melodi i stemmen og det gjør at han minner mye om Belladonna. Skjelvingen han har i stemmen enkelte ganger gjør at han også ligner litt på Marcolin.

Musikken ligner litt på det Anthrax bedrev i sine yngre dager, altså kjappriffcrossoverthrash med masser av kule riff. Refrengene er lett melodiøse og omtrent umulig og ikke like. Koring, masser av overganger og herlige drivende partier. Lyden er om den skal være og du blir dratt tilbake til 80-tallet mentalt. Kan ikke ønske seg mer av ei skive nå i 2013.

Det er ingen knallgode låter som skiller seg spesielt ut på denne skiva, men den er jevnt over meget bra. Som thrash fan vil du nok kose deg godt med denne, jeg gjorde det i alle fall og så snart den dukker opp hos våre venner i Play.com, vil den bli bestilt.

http://www.facebook.com/gamabomb

http://www.afm-records.de/