SUICIDE BOMBERS + NINJATRIKS spiller på Tribute på fredag (8/3)

SUICIDE BOMBERS + NINJATRIKS spiller på Tribute på fredag (8/3)

På fredag har Sandnes Rockeklubb konsert på Tribute med to norske band, Suicide Bombers og Ninjatriks. Konsertene begynner 21:30, og koster 150/100 kr

Suicide Bombers…dette er det nye bandet til Chris Damien Doll og Ronny Pøbel. Det er rock det handler om. Sleazy rock. Suicide Bombers går i fotsporene til Faster Pussycat og Hanoi Rocks, men blander mer punk inn i sin tagning. Bandet er frontet av Chris Damien Doll som tidligere spilte i Trashcan Darlings, og det er ikke helt feil å sammenligne de to bandene. Litt mer rocka her kanskje. Og en hel del mindre sminke. Liker du sleaze er det store sjanser for at du liker Suicide Bombers også! Vi gleder oss!

Ninjatriks er et ballesparkende 4 manns-band som har et brennende engasjement for hardrock/ n`roll. Startet som et utspring fra Svartmalt og Coinheads. Bandet er lokalisert på Klepp. Musikken er egenkomponert der lyrikken er på morsmål. Skal du danne deg et bilde av musikken uten å ha opplevd dem live, kan band som AC/DC, Danko Jones, Guns n`Roses og Foo Fighters være treffende. Bandet er for tiden opptatt med å bygge eget studio for å jobbe friere med kommende materiale. Så her er det bare å spenne fast setebeltet og bli med på turen.