HOSTILE TERRORTORY 2013 – Summa summarum

HOSTILE TERRORTORY 2013 – Summa summarum

Det har nå gått noen få uker siden den aller første Hostile Terrortory  ble gjennomført. Vi spør festivalsjefen; hvordan gikk det?

Vi gikk i 0 og har dermed fått klarsignal til å peise på med Hostile Terrortory 2014. Utrolig fornøyd med det. Dette viser at Stavanger er klar for en ny metal festival.

Ble det mye mer læring og feiling enn hva du hadde sett for deg eller gikk alt smertefritt?

Vi var alle overrasket når Mayhem rundet av Hostile Terrortory på lørdagen at nesten alt hadde gått smertefritt. Alle som jobbet på HT var 100 % fokuserte hele tiden og løste alle situasjoner så raskt som mulig. Med tanke på at vi hadde 24 band på 3 dager så er dette en bragd i seg selv.

Hvilken følelse sitter du igjen med nå?

En meget tilfredsstillende en. Kjekt å se at «hardwork pays off».

Hvordan var publikumsoppmøtet?

Det økte for hver dag slik vi forventet. Det var godt fullt når Mayhem spilte. Håper å toppe oppmøte neste år.

3631131aeb7fe8569d4ef51e22a8ca2a.jpg
Gehenna
(Photo: Anne Sneisen)
 

Hvordan har tilbakemeldingene vært fra folket?

Meget positive. Mange sjeler som ønsker seg noe å glede seg til i januar. En ellers kjedelig og trist måned som vi spriter opp med brutal metall er populært på disse trakter.

Hva med banda? Er det blitt mye ris og ros fra den kanten?

Alle headlinerene har gitt gode tilbakemeldinger. Det er et enormt pluss for oss. Alle de andre bandene har også kost seg.

Jeg regner med at noe arbeid gjenstår før du kan pakke sammen Hostile Terrortory 2013 og du kan begynne å fokusere 100 % på 2014. Vi var så vidt innom 2014 sist vi pratet, men hvordan ligger det an med neste års festival? Er datoer og venue og slikt bankers?

Hehe, vi er i full gang med 2014. Drøfting av booking og markedsførings planer er hoved fokuset for tiden. Samme venue som i 2013. Datoer kommer vi ut med når alle bandene er booket.

http://www.hostileterrortory.com

 

Da er det bare å vente. Eternal Terror kommer selvsagt med oppdateringer og informasjon om neste års festival så snart dette er offisielt og klart.