TURBONEGRO spiller på Kick Scene torsdag (07/03) og USF lørdag (09/03)

TURBONEGRO spiller på Kick Scene torsdag (07/03) og USF lørdag (09/03)

Torsdag 07/03-2013 Kristiansand Kick Scene
Lørdag 09/03-2013 Bergen Røkeriet USF

 

 

TURBONEGRO
(i Kristiansand Kick Scene)

OSLO ESS
BLODIG ALVOR

 

Kristiansand:
Bill. voksen kr. 355,- + bill.avg.
Bill. student kr. 305,-+ bill.avg.

Kl. 20:00

18 år leg

Bergen:
Bill. voksen kr. 380,- + bill.avg.
Bill. student kr. 300,- + bill.avg.
Bill. BT-kort kr. 330,- + bill.avg.

Kl. 21:00

18 år leg

 

Helt siden gjengen tråkket sine ungdomssko på Forsøksgym i Oslo har det vært åpenbart at Turbonegro har hatt mer på tapetet enn tre skitne punkeakkorder. Legendariske konserter og briljant låtskriving i kombinasjon med visjonære ideer og en verdensomspennende armé av Turbojugends har gjort sitt til at Turbonegro i dag er like mye en kult som et regulært rockeband. Det betyr selvsagt ikke at musikken er underordnet. Der ”Apocalypse Dudes” sementerte bandet som et grandiost rockeband av internasjonalt format, har årets Tony Sylvester-frontede variant rotet i den mørke punkekjelleren igjen og hentet frem noe av den utemmede og rebelske ånden som preget 1996-klassikeren,  ”Ass Cobra”. 

Bandets nye plate ”Sexual Harrasment” gikk rett inn på første plass på VG-lista tidligere i sommer, og demonstrer med største selvfølgelighet at Turbo fremdeles har energien og visjonen i behold. Noe også sommerens festivaljobber har ettertrykkelig har bevist.

Nå er det på tide å gå innomhus igjen. Det betyr murpuss i håret og svettedråper fra takbjelkene, og for ikke å snakke om et lekkert utvalg av noe av tidenes beste rockelåter.

Med seg til Kristiansand har de Oslo Ess og Blodig Alvor.