TURBONEGRO spiller på Samfundet lørdag (02/03)

TURBONEGRO spiller på Samfundet lørdag (02/03)

Lørdag 02/03-2013 Trondheim Samfundet

 

 

TURBONEGRO

 

 
Bill. medlem kr. 290,-

Bill. ikke-medlem kr. 340,-

Kl. 23:59

 

Turbonegro, et av verdens største undergrunns-rock’n’roll band gjester Samfundet lørdag 2.mars! I Juni 2012 kom bandet med sin første plate på 5 år, den åttende studioplata i rekken siden bandet startet i 1989. Dette ble godt markert med livejobber over hele Europa.

Noen forandringer har skjedd i bandet de siste 5 årene. Happy-Tom Seltzer, Rune Rebellion & Knut Euroboy Schreiner har byttetut medspillere siden sist og får selskap på scenen av Tony Sylvester på vokal og Tommy´Manboy´ Akerholdt på trommer. Herremodell og tidligere Turbojugend London-president Tony går altså rett fra blodfan til å bli frontfigur i sitt favorittband, og rapportene hittil tilsier at dette for kan bli den beste versjonen av bandet noensinne. «Jeg har spilt i dette bandet siden åttitallet og har aldri opplevd maken, kjemien med Tony satt fra første dag, hvert eneste gen i kroppen hans skriker rock&roll jo!», sier gitarist og bandmanager Rune Rebellion.

Bandets nyeste album, Sexual Harassment, ble spilt inn i legendariske Electric Lady Studios i New York, og deres første opptreden for «nye» Turbonegro skjedde under Snowboard-VM i Oslo i februar. Denne konserten fikk skryt opp i skyene fra musikkmagasinet Metal Hammer, og om låtene på den nye plata ble det uttalt at «All of the new tunes are bangers!».