MEGADETH til Sentrum Scene (24/5)

MEGADETH til Sentrum Scene (24/5)

Fredag 24. mai

MEGADETH

Dave Mustaine forlot Metallica i 1983 og startet Megadeth som debuterte to år senere med "Killing Is My Business…And Business Is Good!". De ble ledende innen sin sjanger på åttitallet før de fikk sitt kommersielle gjennombrudd med "Countdown to Extinction" i 1992. Gruppa var tvunget til å oppløse seg i 2002 etter at Mustaine pådro seg en nervesykdom som satte stopper for gitarspillingen, men i 2005 la de igjen ut på turné. Siste plateutspill var kritikerroste "Thirteen" fra 2011, men nå ser det jaggu ut som om det kommer noe nytt til sommeren! Det forestående albumet har fått navnet "Super Collider", og kommer i juni.

www.megadeth.com

Bill. kr. 390,- + bill.avg. 18 år leg.

Billetter i salg lørdag 9. mars kl. 10.00.